dijous, 22 de maig del 2014

Control 8. Calders

(En castellano más abajo)
 
Aquest cop us presentem el vuité control d'aquesta BPB2014 que estarà situat al municipi de Calders, localitzat al cantó sud-oest de l'altiplà del Moianès que separa les planes de Vic i del Bages.

Els amics del Club Ciclista Calders Bike ens ajudaran un any més, ja ho van fer al 2010 i 2012, en l'organització d'aquest control situat al quilòmetre 530 de la ruta i que estarà obert des de les 23:40 hores de dissabte fins les 17:20 hores de diumenge o al pas dels últims participants.

Al Centre Cívic de Calders podreu fer una paradeta per afrontar els últims quilòmetres de la BPB2014 i agafar forces tot degustant un bo pa amb tomàquet i un assortit d'embotits. Com a la resta de punts també tindreu caldo Aneto, fruita, fruita seca i en aquest també tindreu disponibles barretes energètiques Nutrisport.

Com a la resta de col.laboradors, volem agrair a l'Ajuntament de Calders i al seu club ciclista les facilitats i ajuda per organitzar aquest control.

-----

Esta vez os presentamos el octavo control de esta BPB2014 que estará situado en el municipio de Calders, localizado en la zona suroeste de la meseta del Moianès, que separa las llanuras de Vic i el Bages.

Los amigos del Club Ciclista Calders Bike nos ayudarán un año más, ya lo hicieron en 2010 y 2012, en la organización de este control situado en el kilómetro 530 de la ruta y que estará abierto desde las 23:40 horas del sábado hasta las 17:20 horas del domingo o al paso de los últimos participantes.

El centro cívico de Calders podréis hacer una paradita para afrontar los últimos kilómetros de la BPB2014 y coger fuerzas degustando un buen pan con tomate y un surtido de embutidos. Como en los otros puntos también tendréis caldo Aneto, fruta, frutos secos y en este también tendréis disponibles barritas energéticas Nutrisport.

Como a los otros colaboradores, queremos agradecer al Ayuntamiento de Calders y a su club ciclista las facilidades y ayuda para organizar este control.

Más información en la webs de Calders www.calders.cat y del CC Calders Bike www.blogcaldersbike.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada