dijous, 22 de maig del 2014

Control 7. Folgueroles

Continuem el nostre periple de tornada a Barcelona i ara arribem al control 7 de Folgueroles. En aquest punt, quilòmetre 482 de la ruta, els companys de la Unió Ciclista Vic i del Club Ciclista Calma de Sant Julià de Vilatorta ens esperaran al Pavelló Esportiu. Folgueroles ja va ser punt de control a les edicions 2010 i 2012 de la BPB.

Folgueroles està situada a la comarca d'Osona, al límit est de la plana de Vic i tot just abans del Massís de les Guilleries. Dos dels fills més famosos de la localitat són personatges tan dispars com el Mossèn Cinto Verdaguer o el pilot de ral.lis Joan "Nani" Roma.

Aquest control romandrà obert des de les 22:04 hores de dissabte fins les 14:08 hores de diumenge o al pas dels últims participants. Aquí podreu gaudir per menjar d'una amanida d'arròs amb pollastre, fruita, fruita seca, begudes, cafè i també caldo Aneto. Serà l'últim punt on podreu fer un descans a la zona habilitada.

Des d'aquí donem les gràcies a l'Ajuntament de Folgueroles i als club col.laboradors per la seva bona feina i ajut!!
-------------------------------------------------------------------

Continuamos nuestro periplo de vuelta a Barcelona y ahora llegamos al control 7 de Folgueroles. En este punto, kilómetro 482 de la ruta, los compañeros de la Unió Ciclista Vic y del Club Ciclista Calma de Sant Julià de Vilatorta nos esperarán en el Pabellón Deportivo. Folgueroles ya fue punto de control en las ediciones 2010 y 2012 de la BPB.

Folgueroles está situada en la comarca de Osona, en el límite este de la llanura de Vic y justo en las estribaciones del Macizo de las Guilleries. Dos de los hijos más famosos de la localidad son personajes tan dispares como el Mosén Jacinto Verdaguer o el piloto de rallies Joan "Nani" Roma.

Este control permanecerá abierto desde las 22:04 horas del sábado hasta las 14:08 horas del domingo o al paso de los últimos participantes. Aquí podréis comer una ensalada de arroz con pollo, fruta, frutos secos, bebidas, café y también caldo Aneto. Será el último punto donde podréis realizar un descanso en la zona habilitada.

Desde aquí damos las gracias al Ayuntamiento de Folgueroles y a los clubes colaboradores por su buen trabajo y ayuda.

Más información en la web www.folgueroles.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada