dijous, 15 de maig del 2014

Control 1. Lloret de Mar

(En castellano más abajo)
Durant aquests dies us presentarem els controls d'aquesta BPB2014 que ja tenim a tocar. El primer estarà situat a la població de Lloret de Mar, al quilòmetre 90 de la ruta i romandrà obert des de les 9 fins a les 12 hores del dissabte 24.
Com a l'edició de l'any 2012, els col.laboradors que portaran aquest control seran els amics del Club Ciclista Lloret Trails, encapçalats pel seu president Santi Raya. El control estarà situat a peu de ruta, a la mateixa Avinguda Vila de Blanes, i per agafar forces us tindran preparat un pa amb tomàquet i embotits, plàtans, taronges, fruita seca i beguda isotònica, cocacola i aigua per refrescar-vos.
Agraïm al Club Ciclista Lloret Trails i a l'Ajuntament de Lloret l'organització i facilitats que ens han donat per posar el primer control a aquesta vila marinera i turística de la comarca de La Selva.
---------------------------------------------------------------------
Durante estos días os presentaremos los controles de esta BPB2014 que ya tenemos a punto. El primero estará situado en la población de Lloret de Mar, en el kilómetro 90 de la ruta y permanecerá abierto desde las 9 hasta las 12 horas del sábado 24.
Como en la edición del año 2012, los colaboradores que llevarán este control serán los amigos del Club Ciclista Lloret Trails, encabezados por su presidente Santi Raya. El control estará situado a pie de ruta, en la misma Avenida Vila de Blanes, y para coger fuerzas os tendrán preparados un pan con tomate y embutidos, plátanos, naranjas, frutos secos y bebida isotónica, cocacola y agua para refrescaros.
Agradecemos al Club Ciclista Lloret Trails y al Ayuntamiento de Lloret la organización y facilidades que nos han dado para instalar el primer control en esta villa marinera y turística de la comarca de La Selva.
Más información de Lloret en la web www.lloretdemar.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada