dijous, 15 de maig del 2014

Control 2. Torroella de Montgrí

(en castellano más abajo)

El segon control de la BPB2014 estarà situat a la comarca del Baix Empordà, concretament a la localitat de Torroella de Montgrí, al quilòmetre 167 de la ruta i tindrà l'obertura a les 11:36 i el tancament a les 17:12 del dissabte 24. 

Torroella té el seu nucli a la plana empordanesa, al peu del Massís del Montgrí i la ribera nord del riu Ter. També té la seva connexió costera amb el nucli de l'Estartit, situat molt a prop de les emblemàtiques Illes Medes.

Per segon any l'entitat col.laboradora serà la dels incansables companys del Club Ciclista Baix Ter que, a més, organitzen aquell mateix dia les seves 4 Hores de Resistència en BTT. Aprofitant la infraestructura d'aquesta cursa, tindrem situat el nostre control al Col.legi Guillem de Montgrí, a la Ronda Pau Casals.

Aquí podrem gaudir d'una bona amanida d'arròs amb pollastre com a plat fort i plàtans, taronges, fruita seca i begudes per acompanyar.

Agraïm un cop més al Club Ciclista Baix Ter i a l'Ajuntament de Torroella l'organització i facilitats que ens han donat per instal.lar el segon control a la seva localitat.
-----
El segundo control de la BPB2014 estará situado en la comarca del Baix Empordà, concretamente en la localidad de Torroella de Montgrí, en el kilómetro 167 de la ruta. Se abrirá a las 11:36 y su cierre será a las 17:12 horas del sábado 24.

Torroella tiene su núcleo en la llanura ampurdanesa, al pie del Macizo del Montgrí y en el margen norte del río Ter. También tiene su conexión costera con el núcleo de l'Estartit, situado muy cerca de las emblemáticas Islas Medes.

Por segundo año, la entidad colaboradora será la de los incansables compañeros del Club Ciclista Baix Ter que, además, organizan ese mismo día sus 4 Hores de Resistència en BTT. Aprovechando la infraestructura de esta carrera, tendremos situado nuestro control en el Colegio Guillem de Montgrí, en la Ronda Pau Casals.

Aquí podremos disfrutar de una buena ensalada de arroz con pollo como plato fuerte plátanos, naranjas, frutos secos y bebidas para acompañar.

Agradecemos una vez más al Club Ciclista Baix Ter y al Ayuntamiento de Torroella la organización y facilidades que nos han dado para instalar el segundo control en su localidad.

Más información de Torroella de Montgrí en www.torroella-estartit.cat y del Club Ciclista Baix Ter en http://www.clubciclistabaixter.com/.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada