dijous, 22 de maig del 2014

BPB2014: reincidents en la llarga distància.

(En castellano más abajo)
 
Ja tenim a punt tots els preparatius per la celebració aquest cap de setmana de la cinquena edició de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB2014". Com és tradicional, Francesc Porta, responsable a Espanya de l’Audax Club Parisien i un dels pares de la BPB que col.labora intensament en la seva organització, ens fa una completa anàlisi dels participants.

Entre els 123 inscrits a la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB2014" hi trobem 90 participants que han aconseguit algunes fites importants. Entre ells destacaria els 7 que en el seu historial esportiu compten amb les 4 edicions anteriors de la BPB. Ells són Pere Simon, Alexandre Maymó, Jaime Sanz Ortiz, Domi Vielva, Xavier Òdena, Adrià Arriaza i Fernando Sendra. Aquest últim té una menció especial per venir del Club Ciclista Pedreguer d'Alacant, del qual ell és el tresorer. 

També destacaria la participació de Miguel Ramón Cored que, amb les seves 7 Paris-Brest-Paris (PBP), ha estat l’organitzador de brevets a l’Aragó durant un període de 18 anys consecutius. 

El segueixen en Joan Ramon Rueda del Club Ciclista Valls i en Juan Zarrias del Club Ciclista Granollers, els dos amb 5 PBP a les cames. Entre tots els inscrits hi ha 73 PBP realitzades.

També tenim dos participants que han fet les 3 edicions de la Madrid-Gijón-Madrid (MGM) els anys 2005, 2009 i 2013. Es tracta de l’aragonès Andrés Capacete i, novament, l’alacantí Fernando Sendra.

També és per destacar el cas de l’Anselmo Mur, del Club Ciclista Oscense, que ha participat a la PBP, a la MGM, a la Londres-Edimburg-Londres (LEL), a la BPB i, per si això fos poc, té en el seu currículum la inigualable xifra de 18 participacions a la Quebrantahuesos. 

Tenim inscrits 14 participants guardonats amb la distinció Randonneur 5.000, alguns d’ells per partida doble com són Ramon Catalán, José María Campos, Manuel Fuentes i José Luis González Temprano.

La nova distinció Randonneur 10.000 només la tenen 8 espanyols i 3 d'ells estan inscrits a la BPB2014: Jordi Valls, Francisco Santiago i José Luis Vázquez Roa. Els 3, juntament amb Jaume Asensio, també tenen la distinció d’un premi "Jussà 2013".

Finalment destacaria que 8 participants han estat premiats amb el Campionat Randonneur individual.

Per tots aquells que us estreneu en un 600, us voldria transmetre els meus millors desitjos d’èxit i que sapigueu que estareu ben acompanyats per tot aquest seguit de Randonneurs que hem descrit i que de ben segur us donaran els seus millors consells en el moment més oportú.

Que tingueu bona ruta!!

Francesc Porta Torras
President de Randonneurs Catalunya
-------------------------------------------------------------------------------

BPB2014: reincidentes en la larga distancia. 


Ya tenemos a punto todos los preparativos para la celebración este fin de semana de la quinta edición de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB2014". Como es tradicional, Francesc Porta, responsable en España del Audax Club Parisien y uno de los padres de la BPB y que colabora intensamente en su organización, nos hace un completo análisis de los participantes.

Entre los 123 inscritos en la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB2014" encontramos 90 participantes que han conseguido algunos hitos importantes. Entre ellos destacaría los 7 que en su historial deportivo cuentan con las 4 ediciones anteriores de la BPB. Ellos son Pere Simon, Alexandre Maymó, Jaime Sanz Ortiz, Domi Vielva, Xavier Òdena, Adrià Arriaza y Fernando Sendra. Este último tiene una mención especial por venir del Club Ciclista Pedreguer de Alicante, del cual es el tesorero. 

También destacaría la participación de Miguel Ramón Cored que, con sus 7 París-Brest-París (PBP), ha sido el organizador de brevets en Aragón durante un periodo de 18 años consecutivos. 

Le siguen Joan Ramon Rueda del Club Ciclista Valls i Juan Zarrias del Club Ciclista Granollers, los dos con 5 PBP en las piernas. Entre todos los  inscritos hay 73 PBP realizadas.

También tenemos dos participantes que han hecho las 3 ediciones de la Madrid-Gijón-Madrid (MGM) los años 2005, 2009 y 2013. Se trata del aragonés Andrés Capacete y, nuevamente, del alicantino Fernando Sendra.

También hay que destacar el caso de Anselmo Mur, del Club Ciclista Oscense, que ha participado en la PBP, en la MGM, en la Londres-Edimburgo-Londres (LEL), en la BPB y, por si todo esto fuera poco, tiene en su currículum la inigualable cifra de 18 participaciones en la Quebrantahuesos. 

Tenemos inscritos 14 participantes galardonados con la distinción Randonneur 5.000, algunos de ellos por partida doble como los casos de Ramon Catalán, José María Campos, Manuel Fuentes y José Luis González Temprano.

La nueva distinción Randonneur 10.000 solo la tienen 8 españoles y 3 de ellos están inscritos en la BPB2014: Jordi Valls, Francisco Santiago y José Luis Vázquez Roa. Los 3, junto con Jaume Asensio, también tienen la distinción de un premio "Jussà 2013".

Finalmente destacaría que 8 participantes han sido premiados con el Campeonato Randonneur individual.

Para todos los que os estrenáis en un 600, os querría transmitir mis mejores deseos de éxito y que sepáis que estaréis bien acompañados por todos estos Randonneurs que hemos descrito y que seguro os darán sus mejores consejos en el momento más oportuno.

¡¡Que tengáis buena ruta!!

Francesc Porta Torras
Presidente de Randonneurs Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada