dimarts, 20 de maig del 2014

Control 5. Boadella i les Escaules

(En castellano más abajo)
En aquesta ocasió tenim el plaer de presentar una localitat que s'estrena en l'organització dels controls de la BPB i que s'ha bolcat en l'ajuda que ens ha prestat per fer-ho possible.
 
L'Ajuntament de Boadella i les Escaules, amb el seu alcalde Frederic Minobis al front, ens ha obert les portes del seu petit però preciós poble perquè els participants d'aquesta BPB2014 pogueu descansar després del vostre periple per carreteres franceses i tornar a la Catalunya Sud creuant de nou els Pirineus.
 
Aquest cinquè control estarà situat al quilòmetre 362 del recorregut i estarà obert des de les 18:04 hores del dissabte 24 fins les 6:08 hores del diumenge 25 o fins que passi l'últim participant. En ell tindreu amanida de pasta amb enciam i tomàquet preparada pel El Xiringuito de la Muga , caldo Aneto calentet, fruita, fruita seca, cafè i tot tipus de begudes per prendre forces. A més, tots els que volgueu descansar, tindreu la possibilitat de fer una becaina a l'espai habilitat.
 
Situat a la comarca de l'Alt Empordà, just al curs mitjà del riu Muga, el nucli històric de Boadella té com a punts cabdals l'església parroquial de Santa Cecília i el castell dels Vilamarí. Les cases d'aquest nucli van ser construïdes als segles XVI i XVIII, tot i que les seves estructures provenen de construccions medievals.
 
Estem segurs que disfrutareu molt d'aquest tram per les tranquil.les carreteres de l'Alt Empordà i de la companyia i hospitalitat d'aquest primer control nocturn d'aquesta BPB2014 a Boadella.
------------------------------------------------------------------------
 
En esta ocasión tenemos el placer de presentar una localidad que se estrena en la organización de los controles de la BPB y que se ha volcado en la ayuda que nos ha prestado en hacerlo posible.
 
El Ayuntamiento de Boadella i les Escaules, con su alcalde Frederic Minobis al frente, nos ha abierto las puertas de su pequeño pero precioso pueblo para que los participantes de esta BPB2014 podáis descansar después de vuetro periplo por carreteras francesas y volver a la Cataluña Sur cruzando de nuevo los Pirineos.
 
Este quinto control estará situado en el kilómetro 362 del recorrido y estará abierto desde las 18:04 horas del sábado 24 hasta las 6:08 horas del domingo o al paso del último participante. En él tendréis ensalada de pasta con lechuga y tomate preparada por el El Xiringuito de la Muga, caldo Aneto calentito, fruta, frutos secos, café y todo tipo de bebidas para recuperar fuerzas. Además, todos los que queráis descansar, tendréis la posibilidad de hacerlo en el espacio habilitado.
 
Situado en la comarca del Alt Empordà, justo en el curso medio del río Muga, el núcleo histórico de Boadella tiene como puntos principales la iglesia parroquial de Santa Cecilia y el castillo de los Vilamarí. Las casas de este núcleo fueron construidas en los siglos XVI y XVIII, aunque sus estructuras provienen de construcciones medievales.
 
Estamos seguros que disfrutaréis mucho de este tramo por las tranquilas carreteras del Alt Empordà y de la compañía y hospitalidad de este primer control nocturno de esta BPB2014 en Boadella.
 
Más información en la web de Boadella www.boadellailesescaules.cat y del Restaurant El Xiringuito de la Muga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada