dimecres, 21 de maig del 2014

Control 6. Sant Esteve d'en Bas

(En castellano más abajo)

Tornem a un altre dels clàssics controls d'anteriors edicions de la BPB. Ja ens hem endinsat a la comarca gironina de La Garrotxa i arribem a una localitat que els cicloturistes, tant randonneurs com no, coneixem molt bé.

Els més llestos segur que ja saben que parlem del Club Ciclista Bas, els pares de la marxa cicloturista més popular de tot Catalunya, la Terra de Remences. Els nostres companys ens han ajudat en totes les anteriors edicions de la BPB i, fins i tot, al 2008 van organitzar dos controls, a Molló i a Olot.

Aquest any el control estarà situat al Pavelló Municipal a Sant Esteve d'en Bas, quilòmetre 431 de la ruta, i romandrà obert des de les 20:22 hores del dissabte fins les 10:44 hores de diumenge. En aquest punt podreu gaudir de la ja mítica amanida de pasta "Remences", acompanyada d'embotit, caldo Aneto, fruita, fruita seca, cafè i begudes. Com és un control nocturn, podreu descansar en la zona habilitada.

Sant Esteve forma part del municipi de la Vall d'en Bas, que es va crear el 1968 amb la fusió de quatre antics nuclis de població de la zona. Es un territori que està ple d'atractius tant turístics com naturals com ara el Parc Natural de La Garrotxa, la Fageda d'en Jordà o la via verda Olot-Girona.

Agraïm de tot cor als nostres amics garrotxins el recolzament una edició més d'aquesta Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona.
---------------------------------------------------------------------------

Volvemos a otro de los clásicos controles de anteriores ediciones de la BPB. Ya nos hemos adentrado en la comarca gerundense de La Garrotxa y llegamos a una localidad que los cicloturistas, tanto randonneurs como no, conocemos muy bien.

Los más listos seguro que ya saben que hablamos del Club Ciclista Bas, los padres de la marcha cicloturista más popular de Cataluña, la Terra de Remences. Nuestros compañeros nos han ayudado en todas las ediciones anteriores de la BPB e, incluso en 2008 organizaron dos controles, en Molló y en Olot.

Este año el control estará situado en el Pabellón Municipal de Sant Esteve d'en Bas, kilómetro 431 de la ruta, y permanecerá abierto desde las 20:22 horas del sábado hasta las 10:44 horas del domingo. En este punto podréis disfrutar de la ya mítica ensalada de pasta "Remences", acompañada de embutido, caldo Aneto, fruta, frutos secos, café y bebidas. Como es un control nocturno, podréis descansar en la zona habilitada.

Sant Esteve forma parte del municipio de la Vall d'en Bas, que se creó en 1968 con la fusión de cuatro antiguos núcleos de población de la zona. Es un territorio que está lleno de atractivos tanto turísticos como naturales como el Parque Natural de La Garrotxa, la Fageda d'en Jordà o la vía verde Olot-Girona.

Agradecemos de todo corazón a nuestros amigos garrotxins el apoyo en una edición más de esta Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona.

Más información en la web www.vallbas.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada